Creez platforme de BOOST contra cost – CS 1.6 2019

Creez platforme de BOOST Contra cost – CS 1.6 2019

Dupa o lunga perioada de inactivitate in domeniul boostingului, dropurilor, redirectelor si platformelor am decis sa revenim pe piata in forta mare creand platforme de modificat jucatori pentru dumneavoastra. Detinem numeroase idei, strategii si metode prin care va puteti popula singuri platforma. Metoda noastra principala pe care ne axam este injectia in windows catre client. Acesta, ca sa poata scapa de platforma, dupa ce trece ‘prin ea’ are nevoie de un windows fresh.

 

Metoda de modificare prin injectie in windows

Pretul acesteia: 50 Euro

Metoda noastra principala de modificat se axeaza pe injectarea unui fisier .vbs prin intermediul motd-ului din clientul default de CS 1.6. Aceasta injectie modifica toate fisierele dorita precum MasterServers.vdf, config.cfg, userconfig.cfg, valve.rc, GameMenu.res dar pot fi adaugate si alte fisiere dorite de catre client. Prin injectare dorim ca dumneavoastra sa intelegeti ca fisierele vor fi permanent in windows. La fiecare start al calculatorului fisierele se activeaza automat, cautand in calculatorul dupa fisierele jocului Counter Strike modificandu-le cu cele dorite de voi.

Aceasta nu are un pret foarte exagerat dar isi merita toti banii. Ve-ti avea parte de instalare din partea noastra dar si suportul asigurat in caz ca apar evenimente nefericite pe parcursul folosirii.

 

Redirectare si Evidenta a jucatorilor prin SQL

Pretul acesteia: 25 Euro

Pentru a va putea controla jucatorii venim si cu o rezolvare a acestei solutii. Sunt ferm convins ca nimeni nu sta 24 de ore la calculator pentru ca atunci cand un client cumpara de la voi sa va conectati pe VPS de fiecare data cand trebuie adaugat un nou server in platforma. Si nu cred ca faceti acelasi lucru pentru a vedea un numar aproximativ de jucatori intrati pe platforma de repartizare aplicand “stats” in consola acesteia. Pluginul de redirectare ruleaza automat, cat si evidenta, oferindu-va informatii exacte despre jucatorii si locatia unde sunt trimisi. Serverele pot fi adaugate atat de pe calculator cat si de pe telefon sau tableta, ceea ce va poate face viata mai usoara.

Pretul nu este unul foarte piperat, dar isi merita toti banii. Aveti asigurat din partea noastra instalarea si configurarea evidentei, a bazei de date cat si suport in caz ca apar nemultumiri sau proasta functionalitate a acesteia.

 

Script de Boost – Site complet multi-functional

Pretul acestuia: 75 euro

Majoritatea celor care vor sa intre pe piata din ziua de astazi (29/04/2019) au un elemtent lipsa! Si anume websiteul. Poate va intrebati cu ce va poate ajuta acesta? Ei bine, un site bine structurat din punct de vedere SEO si foarte frumos vizual, facut pe un framework cat mai modern este un element de baza in succesele marketingului. Ca sa va dau si un exemplu, la prima vedere a 2 siteuri complet noi, unul modern, cu un script frumos si multe functionalitati si unul foarte vechi, un script de pe internet, plin de probleme. Cu totii credem ca am opta pentru siteul mai nou, datorata designului.

Munca depusa de noi este una unica, fiecare client avand parte de ce functionalitate doreste, intr-un design complet diferit de ceilalti clienti. Avem cunostinte medii spre avansat in HTML, BOOTSTRAP 3, 4 , CSS, SQL, PHP si va putem oferi ceva de calitate. Pretul nu este unul foarte incarcat facand comparatie cu munca depusa.

 

MasterServer prin SQL cu statistici incluse.

Pretul acestuia: 15 euro

Bineinteles ca nu putem spune ca avem o platforma completa fara un masterserver. Ce este acesta? Ca sa va povestesc pe scurt, masterserverul este lista serverelor care apare la internet cand clientul apasa pe optiunea “Find Servers”. Jucatorii proveniti din masterserver sunt cei mai cautati, datorita faptului ca acestia isi aleg serverul de buna voie, deci, sunt sanse foarte mari ca multi jucatori dintr-un boost masterserver only sa va poata popula serverul mai mult decat activarea a 2, 3 sau 5 boosturi care trimit jucatori modificati pana in gat.

 

Metode de populat platforma cu minimum de efort si cost

Pretul acestuia: 25 euro

Sa nu credeti ca nu am tinut cont si de acest aspect important al deschiderii unei platforme. Cu totii stim ca, pentru clienti, pentru popularitate ai nevoie de un boost calitativ. Noi va vom impartasi metode si pluginuri prin care sa puteti fura cat mai multi jucatori fara sa fiti prinsi sau banati. Garantia oferita de noi impotriva banului este de 90%. Adica exista 10% sanse sa fiti prinsi, asta doar in cazul in care furati in disperare. Sa nu uitam, graba strica treaba! Asa si in cazul acesta. Ca si detinator al unei platforme ar trebui sa stiti cum sa nu va faceti iesit in evidenta de catre concurenta pe parcursul popularii.

 

Extinderea numarului de jucatori cu ajutorul Google/Bing/Yandex

Pretul acestuia: 40 euro

Cu totii stim ca un site bun de download cs poate urca foarte repede in cautarile google. Dar ce inseamna asta? Ca sa ma fac inteles, o pozitie inaintata in Google inseamna ca o sa aveti o multime de descarcari a clienturilor personalizate. Cu ce difera acestea fata de jucatorii modificati? Cum am spus si mai sus, un boost doar din masterserver este mai calitativ decat foartarea de catre 3,4 sau 5 platforme catre 1 singur server. Plus, in functie de regiunea si limba siteului puteti castiga jucatori de aceasi cetatenie. Si sa fim sinceri, in tara noastra, sa ai jucatori RO este foarte greu. Plus de asta, ca sa nu mai zic, in functie de cat de placut este serverul clientii au mai mare sansa ca dupa terminarea serviciului prestat de platforma sa ramana si cu jucatori pe o lunga durata de timp.

 

Sfaturi in privinta platformei pentru eficienta maxima!

Va dati seama ca, ca si client al nostru nu o sa va lasam de capul vostru. Stim opinia lumii si va putem ajuta cu ajutorul sfaturilor sa cresteti o platforma de valoare, in care sa aveti jucatori de lunga durata. Ce inseamna jucatori de lunga durata? Inseamna ca platforma nu va scadea si va mai zic o vorba: calitate si cantitate!

Pentru a va lamuri in privinta de ce un boost ce ofera jucatori din masterserver, este acela ca raman jucatori clientului chiar si dupa boost? Ce avantaj aveti dvs poate va intrebati nu? Ei bine sa zicem ca noi cumparam boost de la firma x care ne va tine serverul la o cantitate de 20-25/32 dar dupa expirare vom ramane pe 0. Nu vom mai fi tentati a 2-a oara sa mai cumparam de la ei, ne-am invatat lectia. Dar la firma y, dupa expirare raman jucatori. Avem o motivatie de a cumpara in continuare, fiindca dupa, cu sau fara boost, serverul nostru inca detine jucatori o lunga perioada de timp!

 

Pachete promotionale!

Pare costisitor fiecare pachet luat ‘la bucata’, de accea venim in ajutorul vostru cu urmatoarele oferte:

  • FULL VPS – (include Redirect prin SQL, Masterserver prin SQL,  Metoda de modificat) – Pretul este de 55 de euro, redus de la 90 de euro!
  • FULL WEB (include Script de Boost, Evidenta Jucatori si crearea de site de Download CS) – Pretul este de 85 de euro, redus de la 115 euro!
  • POPULATE (include metode de popularizare a platformei, metode de marketing si eficienta maxima a platformei) – Pretul este de 15 euro redus de la 25 euro
  • FULL PLATFORMA (include toate produsele de mai sus) – Pretul este de 200 de euro, pret redus de la 230 de euro!

Creez platforme de BOOST contra cost de foarte mult timp, iar clientii au fost multumiti. Speram ca prin acest articol sa descoperiti lucruri noi si sa va alaturati noua pentru ca, doar cu noi o sa ajungeti sus.

Plata serviciilor se poate efectua prin PayPal sau Bancar.

Pentru cei ce vor sa efectueze plata prin PaysafeCard sau SKRILL se adauga un comision de 15% din pretul fiecarui serviciu.

Pentru plata prin SMS plata se dubleaza!

Pentru a ma contacta o puteti face la adresa de STEAM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *