Cadou surpriza de la Instagram pentru elevii ce au examene!

Cadou surpriza de la Instagram pentru elevii ce au examene!

Cadou surpriza de la Instagram – dezvoltatorii celebrei rețele de socializare Instagram au anunțat schimbarea momentului pentru cei care sunt studenți sau chiar elevi! Practic, utilizatorii care au teste și examene pot scăpa de multe bătăi de cap, dacă folosesc trucurile propuse! 

Platforma media deţinută de Facebook lucrează la noul proiect alături de serviciul de sprijinire al tinerilor The Mix şi organizaţia de caritate Campaign Against Living Miserably (Calm).

Revista online, numită #GramFam, oferă informaţii şi sfaturi de la o serie de celebrităţi şi influenceri, între care actriţa Jameela Jamil şi Dr Alex George, star al emisiunii Love Island.

Instagram a declarat că utilizarea hashtagului #examstress pe platformă a crescut cu 640% în perioada martie – mai 2018. La rândul său, The Mix a afirmat că a observat o creştere cu 114% a utilizării serviciilor sale de către tineri în acceaşi perioadă a anului trecut, arată cei de la Agerpres.

“An de an, vedem tot mai mulţi tineri care se confruntă cu stresul în timpul sezonului de examene, motiv pentru care parteneriatul nostru cu Instagram, Calm şi cu toţi contributorii #GramFam este atât de important”, a declarat directorul executiv al The Mix, Chris Martin.

Un comentariu la „Cadou surpriza de la Instagram pentru elevii ce au examene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *